Zwangerschap fotoshoot2022-05-04T07:09:06+00:00

Zwangerschapsshoot Den Helder

Een zwangerschap is voor elke vrouw een bijzondere periode. Vol verwachting tot jouw kleintje komt maakt je lijf een enorme verandering door. Negen maanden lijkt soms heel lang, maar voor je het weet heb je jouw kindje in je armen! Met een zwangerschapsshoot creëer je een prachtige herinnering aan jouw zwangere lichaam. Zo kun je later terugkijken op het moment dat je jullie kleintje nog knus bij je droeg. Het is een herinnering voor jezelf en je partner, maar ook voor jouw kindje later.

“Nog niet zo lang geleden heeft Andries mijn (toen nog) zwangere dochter prachtig op de foto gezet. De sfeer was prettig en Andries heeft mijn dochter echt op haar gemak kunnen stellen waardoor de foto’s geweldig geworden zijn. Sexy en spannend, maar met respect voor de zwangere dame. ”

- Chloe -

“De foto’s zijn prachtig geworden! Tijdens de shoot neemt Andries rustig de tijd, komt met creatieve ideeen en de communicatie loopt soepel. Echt een aanrader om foto’s te laten maken waar je de rest van je leven trots op bent!”

- Karlijn en Tim -

“Ik heb bij Andries een zwangerschapsfotoshoot gedaan. Ik had van te voren een paar ideeën toegestuurd, en Andries had goed door wat ik wilde. Hij gaf tijdens de shoot duidelijke aanwijzingen voor de poses, wat ik prettig vond. De foto’s zijn prachtig geworden! Ben er heel blij mee. Prettige en vlotte communicatie. Heb de foto’s heel snel gekregen. Ik zou Andries zeker aanraden. ”

- Moniek -

“Andries is een super leuke en relaxte persoonlijkheid die veel ruimte geeft voor een eigen inbreng tijdens de shoot.”

- Uzma -
“Sinds ik bij jou ben geweest ben ik nog zelfverzekerder geworden dan ik al was.  Je bent echt een topper!”
- Moniek -

Zwangerschapsshoot in lingerie

Je hoeft je zwangere lichaam niet te verstoppen in ruim zittende kleding. Tegenwoordig kun je de meest prachtige kleding en lingerie krijgen voor zwangere dames. Zwanger is het nieuwe sexy! Je bent mooi en geniet van je zwangerschap. Dat straal je uit en dat mag gezien worden. Dat is ook de stijl waarin ik het liefste fotografeer. Geen clichéfoto’s met hartjes en muisjes, maar een moderne vrouw die geniet en trots is op haar vrouwelijke lichaam.

Naaktshoot

Als je het durft dan is een naaktfoto’s ook een prachtige optie. Een naaktshoot tijdens je zwangerschap draait om de schoonheid van jouw lijf en de bijzondere transformatie die je als moeder doormaakt. Jouw lijf als veilige plek voor jullie kleintje die prachtige dingen doen. Dit is een eerbetoon aan de wonderen die jouw lijf verricht. Lees ook deze blog met prachtige foto’s van andere zwangere vrouwen

Wat is de beste tijd voor een zwangerschapsshoot?

De beste tijd voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30 en 36 weken. Je buik is dan mooi rond en de baby zit er dan (als het goed is) nog heerlijk in. Zorg ervoor dat je jouw zwangerschapsshoot ruim op tijd boekt zodat je zeker bent van een plekje. In drukke periodes kan ik een aantal weken vooruit volgeboekt zijn.

ZWANGERSCHAP PORTFOLIO

Zwangerschapsshoot voorbereiding

Ik heb een aantal tips op een rijtje gezet zodat jij je optimaal kunt voorbereiden op jouw zwangerschapsshoot:

  • Sokken, strakke broeken en bh’s laten afdrukken achter op je huid. Dit kun je voorkomen door soepele, loszittende kleding te dragen onderweg naar de fotoshoot.

  • Rustige kleding (zonder motief of opdruk) zorgt ervoor dat jouw figuur het beste naar voren komt en geeft de foto’s een tijdloze sfeer.

  • Besteed aandacht aan persoonlijke verzorging. Zorg ervoor dat je benen netjes geschoren zijn en je nagels mooi verzorgd zijn. Je mag jezelf best wel wat extra in de watten laten leggen voor de fotoshoot met een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste of manicure.

  • Neem verschillende setjes kleding en lingerie mee. Zo creëer je afwisseling in de fotoshoot. Als fotograaf denk ik graag met je mee welke outfit in een bepaalde set zou passen.

  • Probeer goed uit te rusten voor de fotoshoot. Een zwangerschapsshoot is leuk, maar kost ook energie.

Wil je graag meer lezen over wat je kunt verwachten tijdens een de fotoshoot? Lees dan ook zeker even deze blog!

Zwangerschap

299
  • 4 foto’s digitaal
  • Studio of locatie
  • Diverse zwangerschapsjurken beschikbaar

Spannend, een fotoshoot? Dat snap ik helemaal! Als ervaren professional help ik waar ik kan om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt tijdens de fotoshoot. Ik heb er mijn werk van gemaakt om ervoor te zorgen dat jij prachtig op de foto komt. Neem gerust contact op om alvast kennis te maken en jouw ideeën te bespreken!

AFSPRAAK MAKEN

Leuke blogs

Ik heb verschillende korte en leuke blogjes geschreven wat een fotoshoot kan betekenen voor vrouwen. Al deze blogs zijn gebaseerd op de vele persoonlijke verhalen die vrouwen de afgelopen jaren met mij gedeeld hebben. Door ze met jullie te delen hoop ik nog veel meer vrouwen te mogen helpen in een positiever zelfbeeld en meer geluk in het leven.

Ga naar de bovenkant