Zwangerschap fotoshoot

Je bent in verwachting van jullie kindje. Voor veel vrouwen is hun zwangerschap één van de mooiste momenten uit hun leven. Echt een moment wat je wilt vastleggen voor later. Natuurlijk wil je hier wel goede foto’s aan overhouden. Tenslotte is iedere zwangerschap uniek. Je hebt meestal niet de tijd om het nog een keer over te doen. Investeren in een mooie zwangerschap fotoshoot doe je dus voor je leven.

Zwanger is het nieuwe sexy

De tijd dat zwangere vrouwen het moesten doen met ruim zittende kleding. Waar iedere vorm vrouwelijkheid aan ontbrak, ligt gelukkig achter ons. Tegenwoordig kan je de meest prachtige kleding en lingerie krijgen voor zwangere dames. Zwanger is tegenwoordig het nieuwe sexy. Je bent mooi en geniet van je zwangerschap en dat mag je laten zien. Dat is ook de stijl die ik graag laat zien tijdens een zwangerschap fotoshoot. Geen standaard cliché foto’s met muisjes en hartjes. Een moderne vrouw die geniet en trots is op haar vorm, is wat ik jou graag op de foto’s wil laten zien.

Zwanger zijn is sexy
Zwangerschapsfotografie Den Helder

Tips voor een zwangerschap fotoshoot

  • Draag loszittende kleding voor de fotoshoot. Dit voorkomt ongewenste afdrukken.

  • Kies qua kleding voor de fotoshoot voor een rustig kleur, zonder motief of opdruk.

  • Besteed aandacht aan je persoonlijke verzorging. Zoals scheren en je nagels van je handen en tenen.

  • Neem verschillende setjes lingerie mee.

  • Probeer goed uitgerust te zijn voor de fotoshoot. Een fotoshoot is leuk, maar kost ook energie.

Wat is het beste moment voor een zwangerschapshoot?

Het beste moment is om tussen de 32 en 36 weken de fotoshoot te plannen. Je kunt deze het beste al vroegtijdig bespreken, zodat je zeker weet dat ik ook tijd voor je heb. In drukke periodes kan ik wel eens een paar weken vooruit volgeboekt zijn.

Prijzen en info
Zwangerschapsfotografie thuis in Den Helder
Zwangerschap moet doeken buiten op locatie

Cadeau

Veel mensen kiezen ervoor om dit soort foto’s cadeau te doen. Bijvoorbeeld aan een partner als mooi cadeau voor een verjaardag of een viering van zoveel jaar samen. Heel vaak ook als cadeau voor jezelf. Je bent heel veel afgevallen waar je trots op bent. Of je hebt keihard getraind in de sportschool voor lange tijd. Waarbij je nu eindelijk wilt vastleggen hoe geweldig je eruit ziet. Misschien ook wel om over een jaar te zien, hoeveel je vooruit bent gegaan. Kortom, het is een waardevol cadeau aan jezelf of partner.

In verwachting van een kleine

Ervaringen

Wil je ook weten wat anderen vertellen over hun ervaringen?

Andries is een super leuke en relaxte persoonlijkheid die veel ruimte geeft voor een eigen inbreng tijdens de shoot.

Uzma

Andries zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt en op de foto kan staan hoe jij dat graag zelf wilt.

Suzanne

Alles liep heel soepel dankzij zijn begeleiding en ideeën van deze top fotograaf. De resultaten zijn top en ik kan niet wachten op de volgende shoot.

Jhonny

We zijn heel blij met het resultaat en de kwaliteit van de foto’s. Andries is een goede fotograaf en maakt er een leuke middag van voor iedereen.

Rosa en Jerry