>Workshop portret en modelfotografie
Workshop portret en modelfotografie2017-04-14T10:40:43+00:00

Basis portret en modelfotografie

Je wilt graag een stap maken met portret- en modelfotografie. Waarschijnlijk ben je al enige tijd aan het fotograferen. Je snapt hoe een camera werkt en je wilt nu ook de stap maken om mensen te gaan fotograferen. Het kan zijn dat je je familie graag eens beter op de foto wilt kunnen zetten. Maar misschien heb je ook wel de ambitie om je eerste stappen in de modelfotografie te gaan zetten. Een lastige stap, want naast camerabeheersing komt er in ene veel meer op je af: modellen zoeken, coachen van het model, werken met flitslicht, etc.
Speciaal voor de mensen die hun eerste stappen willen zetten in de portret- en modelfotografie. Kan ik hulp op maat bieden. Afhankelijk van je behoefte kan ik ook zorgen voor een model en flitslicht tijdens de workshop.

Model

Heb je nog helemaal geen ervaring en wil je eerst eens ontdekken of het wat voor je is, dan kan ik je daarbij helpen. Op verzoek kan ik een model regelen om mee te shooten. Dit zal een ervaren model zijn die jou ook kan helpen. Ze gaat je leren wat vanuit een modellenperspectief prettig is in aansturing.

Breng je liever een eigen model mee, dan is dat uiteraard ook mogelijk. In dat geval adviseer ik wel altijd een model met ervaring te kiezen en waar je het liefste al vaker mee hebt samengewerkt. Onervaren modellen vereisen ook een hoop aandacht en aansturing. Iets wat dan weer ten koste kan gaan van jou als fotograaf.

Privé

150
 • 3 uur durend
 • Basis flitstechniek
 • Aansturen van model
 • Composities en hoeken
 • Optioneel: studio ruimte (+30 euro)

Privé inclusief model

225
 • 3 uur durend
 • Basis flitstechniek
 • Aansturen van model
 • Composities en hoeken
 • Optioneel: studio ruimte (+30 euro)
 • Inclusief ervaren model

Flitslicht

Heb je zelf nog geen flitser die je draadloos kan aansturen, dan kan ik die ook op verzoek leveren. Je hebt dan de mogelijkheid om te ervaren wat je met allemaal al kan met een reportageflitser. Heb je al wat meer ervaring met het werken met flitsers, dan kan op verzoek ook een professionele Elinchrom ELB400 unit beschikbaar zijn. Dit is een professionele mobiele flitsunit, waarmee je studio vermogen op locatie hebt. Dit is interessant als je al wat meer ervaring hebt op gebied van modelfotografie en overweegt te investeren in dit soort duurdere oplossingen.
Heb je zelf al een model en flitsers en wil je graag hulp tijdens een fotoshoot om er meer uit te halen, dan kan dat natuurlijk ook. Er is veel mogelijk waarbij ik zoveel mogelijk probeer aan te sluiten op jouw specifieke behoefte en wensen.

Aanmelden

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik heb interesse in workshop:

Samenstelling workshop
Privé basisGroepsvorm

Voorkeursdatum

Mijn niveau omschrijf ik als:

Vragen en opmerkingen