>Workshops fotografie op maat
Workshops fotografie op maat2018-12-27T17:07:09+00:00

Workshops

Ik bied als fotograaf verschillende workshops fotografie en bewerking (lightroom & photoshop) aan. Al het begin is moeilijk, maar goede hulp kan je ontwikkeling in een stroomversnelling brengen. Ik heb als fotograaf niet alleen een passie voor fotograferen, maar ook voor het overdragen van kennis. Heldere taal, rustig en begrijpelijk opgebouwd is de manier waarop ik te werk ga. Ben jij iemand die zich graag meer wilt verdiepen in fotografie of nabewerking, dan ben je bij mij aan het juist adres. Ik kan hulp bieden op de verschillende gebieden. Klik op het onderwerp hieronder voor meer informatie.

Docent

Fotograaf Andries Kooijman

Fotograaf: Andries Kooijman

De workshops worden verzorgd door fotograaf en ervaren docent Andries Kooijman. Ik ben parttime actief als professioneel fotograaf. Daarnaast sta ik fulltime voor de klas als HBO docent aan de Business, IT & Management opleiding van Inholland Alkmaar. Naast mijn baan als docent in het onderwijs ben ik ook al meer dan 10 jaar actief als rijkserkend docent Aikido. Waarbij ik wekelijks trainingen verzorg aan oudere jeugd en volwassenen.  Deze enorme ervaring zorgt ervoor dat jij gegarandeerd een kwalitatief goede workshop kan verwachten. Als ik je ga helpen, dan weet je zeker dat je een enthousiaste docent krijgt die er alles aan doet om jou zoveel mogelijk bij te brengen.

Persoonlijk

Ik bied een persoonlijke aanpak om specifiek aan de gang te gaan met die zaken waar jij meer over wilt leren. Tijdens een groepsworkshop is er voor iedereen persoonlijke aandacht. Al je vragen zullen beantwoord worden. Je kunt ook kiezen voor een workshop op maat, speciaal voor jou alleen. De inhoud is in dat geval volledig op jouw niveau en behoeftes afgestemd. We gaan 1-op-1 aan de slag in deze workshop, waarbij jouw vragen centraal staan. Die kunnen heel specifiek zijn of heel algemeen in de vorm “waar moet ik beginnen?” Eén ding is zeker bij beide workshops. Na mijn hulp heb je een schat aan informatie en handvatten die jou echt helpen om je fotografie (hobby) verder te ontwikkelen!

Aantal sessies privé workshop

Iedereen zijn instapniveau en leertempo is anders. Waar de één in 2 uur voldoende weet. Heeft de ander misschien behoefte om in een aantal stappen meerdere onderwerpen in detail uit te diepen. Geef bij je aanvraag aan wat jij graag wilt leren. Ik kan je dan vervolgens een advies geven over het aantal sessies wat verstandig is. Mocht er gaandeweg meer of minder tijd nodig zijn, dan passen we ons hier uiteraard gewoon op aan. Doel is dat jij tevreden bent en vooral heel veel geleerd hebt.

Kosten

Voor de groepsworkshops is de prijs vermeld op de pagina van de betreffende workshop. Op dit moment wordt alleen lightroom in groepsverband aangeboden. In de toekomst volgen mogelijk ook groepsworkshops voor de andere onderwerpen. Voor een workshop op privé basis werk ik met een uurtarief. Omdat iedereen een ander kennisniveau en leervraag heeft, kan ik geen standaard prijs geven. Op de individuele workshop pagina’s vind je wel een vanaf prijs. Bij een uitgebreidere coaching in de vorm van meerdere sessies zal een korting worden gegeven. De uiteindelijk prijs zal op maat gemaakt worden, afgestemd op jouw behoeftes. Ben je met meerdere personen, informeer dan ook vooral naar de mogelijkheden.