Facebook Win Actie!!

Op mijn facebookpagina heb ik bijna de mijlpaal van 1000 volgers bereikt. Als ik die bereik voor 15 november dan vind ik dat best een feestje waard! Om het te vieren verloot ik een fotoshoot ter waarde van 199 euro. Om deel te kunnen nemen moet je 2 dingen doen:

  1. Like mijn pagina (als je dat niet al gedaan hebt)
  2. Geef aan dat je wilt meedoen om kans te maken of  tag iemand die jij een fotoshoot gunt. Diegene moet zelf ook reageren om kans te maken. Zodat ik zeker weet dat iemand ook een fotoshoot wilt doen.

Spelregels

  • Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar. Deelnemers onder de 18 dienen altijd begeleid te worden door een ouder tijdens de fotoshoot.

  • De fotoshoot is voor 1 persoon en kan uitsluitend door de winnaar gebruikt worden. Weggeven aan een ander is niet mogelijk.

  • De fotoshoot is exclusief visagie. In overleg kan dit wel aanvullend bijgeboekt worden.

  • De facebookpagina moet 15 november de 1000 likes bereikt hebben. Daarna komt deze actie te vervallen.

  • De winnaar wordt random gekozen onder alle deelnemers. De winnaar wordt uiterlijk 17 november gepubliceerd op de facebookpagina.

  • De winnaar mag een fotoshoot doen in een categorie naar keuze. Waarbij gekozen kan worden tussen: portret, fashion of boudoir.

  • De fotoshoot vindt plaats in de fotostudio van Anko Fotografie in Den Helder