Wat zie jij als je in de spiegel kijkt?

Is het je buikje dat niet meer zo strak is als vroeger? Je borsten die misschien wat zijn gaan hangen? De eerste rimpels of grijze haren die hun intrede doen? Veel vrouwen zullen dit herkennen als ze naar zichzelf kijken. Grote kans dat jij dit ook bij jezelf herkent als je in de spiegel kijkt.

Onze kritische bril

Misschien ken je die Dove-campagne wel waarin een profieltekenaar op basis van de manier waarop een vrouw zichzelf beschrijft een tekening maakt. Vervolgens maakt hij dezelfde tekening op basis van de beschrijving van iemand anders. Een wereld van verschil! Als wij naar onszelf kijken zien we vooral waar we onzeker over zijn. We kunnen niet naar onszelf kijken zonder onze eigen kritische bril. Iemand anders ziet dat allemaal niet! In de tekeningen die gemaakt zijn volgens de beschrijvingen van anderen komen de vrouwen veel jonger, vriendelijker en stralender over.

Wat doen we tijdens een boudoir fotoshoot?

Wat je in de Dove video ziet is precies wat er ook met een boudoir fotoshoot gebeurt. We gaan niet verbergen waar jij onzeker over bent, maar we benadrukken juist waar je trots op bent. Misschien heb je wel hele mooie ogen, dan zorgen we ervoor dat die stralen op de foto. Of elegante lange vingers, of lange benen, of mooie billen.

Durf jij je net als deze vrouwen te laten verassen door jezelf te zien door de ogen van een ander? Als fotograaf laat ik je graag zien hoe ik je zie door mijn lens. Dan kan ik ook jou helpen ervaren hoe veel mooier je bent dan je eigen (kritische) zelfbeeld.

Body positive fotoshoot voor vrouwen

“Soms zie je niet hoe mooi je bent totdat je jezelf ziet door de ogen van een fotograaf”