Recensies en ervaringen

De afgelopen jaren heb ik al met heel veel mensen mogen samenwerken. Variërend van consumenten met weinig ervaring tot hele ervaren modellen. Ook zakelijke klanten behoren inmiddels tot mijn klantenkring. Door de tijd heen heb ik mensen gevraagd om hun ervaringen op te schrijven. Zoals je al snel kan lezen, zijn ze allemaal erg tevreden. Iets waar bijzonder trots op ben en ook continu naar blijf streven. Professionaliteit, gezelligheid en service zijn de zaken waarmee ik mij wil onderscheiden. Mocht je toch nog twijfels hebben. Kijk dan gerust ook op de facebook pagina van Anko Fotografie. Je zult hier vergelijkbare enthousiaste reacties teruglezen.

Nelleke
Nelleke
We hebben al zo ontzettend vaak samen shoots gedaan, maar het verveelt nooit. Je geeft heel duidelijk en rustig aanwijzingen. Er is altijd een fijne sfeer en weet je me altijd weer te verrassen met het resultaat!
Gisella
Gisella
Ik ben erg blij met het resultaat van mijn shoot met fotograaf Andries. De foto’s zijn erg mooi geworden en van hoge kwaliteit. Andries is een erg aardige gezellige man die je goed op je gemak laat voelen en ook zijn vrouw Nelleke is een lieverd. Voor herhaling vatbaar en een echte aanrader.
Dianca
Dianca
Andries stelt je erg op je gemak. Het resultaat van de shoot was snel binnen. De samenwerking met Andries is gewoon heel prettig. Ik zou Anko Fotografie dus zeer zeker aanbevelen bij anderen.
Suzanne
Suzanne
Serieus en erg gelachen tijdens de fotoshoot! Het resultaat is super en de kwaliteit is goed. Andries zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt en op de foto kan staan hoe jij zelf dat wilt.
Rebecca
Rebecca
Ik heb met Andries een fotoshoot gedaan op een oude hooizolder. Super gezellige shoot, fijne samenwerking en heel mooi eindresultaat! Ben er echt heel erg blij mee.
Suzanne
Suzanne
Top! Ontzettende leuke shoot gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Resultaat is goed. Erg tevreden en goed materiaal voor een portfolio.
Uzma
Uzma
Een aantal weken geleden super toffe samenwerking gehad met Andries. Zijn stijl van fotografie is opmerkelijk. We hebben samen diverse thema’s gefotografeerd waaronder dans, sport, chique/lingerie en een sjalen lijn voor het goede doel. Ik ben onder de indruk van zijn werk.

Daarnaast is Andries een super leuke en relaxte persoonlijkheid die veel ruimte geeft voor een eigen inbreng tijdens de shoot. Tevens gaat hij zeer professioneel te werk en maakt zaken bespreekbaar. We hebben veel lol gehad, het was een ontspannen sfeer. Met oog voor detail en het vrouwelijk lichaam kan ik zeggen dat ik er door Andries enorm mooie foto’s aan heb over gehouden. Ik ben zeer tevreden en kijk uit naar een volgende samenwerking ????

Demi
Demi
Mijn eerste shoot heb ik gedaan bij Andries. Het was echt super leuk. Het was erg nieuw voor mij maar het was een super leuke ervaring. De samenwerking was ook erg interessant omdat we de zelfde dingen leuk vonden. De foto’s hebben een hele mooie kwaliteit! Wil je een fotoshoot doen? Ik raad deze echt aan!
Daisy
Daisy
Andries heeft mij (en mijn partner en zoontje) voor de tweede keer gefotografeerd in een hele bijzondere shoot.. de eerste keer 2 jaar geleden zat onze zoon nog in mijn buik en deze keer waren wij in verwachting van onze tweede.. Omdat onze oudste (nu dus 2) een eigen willetje heeft was het niet een makkelijke shoot (zeker niet vergeleken bij de eerste keer) maar we zijn ontzettend blij met het resultaat!! we gaan deze foto gebruiken voor ons geboortekaartje. Het is heel prettig werken met Andries en we vonden het erg fijn dat zijn “assistente” mee was want ook daar hebben we veel aan gehad tijdens de shoot. Ze hadden eigen accessoires mee van hun bruiloft om te gebruiken tijdens de shoot en kwamen zelf steeds met leuke ideeën. We zijn heel tevreden over de prijs en kwaliteit van Andries en de snelheid waarmee de foto’s werden geleverd via de mail.
Naomi
Naomi
Het was erg fijn om met Andries als fotograaf te werken! Inmiddels al twee leuke fotoshoots met hem mogen doen. Aanrader!
Jennifer en Sven
Jennifer en Sven
Wij hebben bij Anko fotografie een fotoshoot gedaan van onze zwangerschap, De shoot was enorm leuk om te doen met Andries en zijn vrouw Nelleke die de make up heeft verzorgd. Het resultaat is prachtig, voornamelijk dankzij de professionaliteit. Ik zal Anko fotografie dan ook bij iedereen aanraden die een fotoshoot wilt laten doen. Geweldige ervaring!
Marion
Marion
Ik vond het fijn samenwerken met Andries. Hij helpt met het poseren en stelt je op je gemak. We hebben samen ideeën uitgewerkt die we beiden al is wilden doen. Het resultaat is super! Ik ben erg blij met de foto’s en het is zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou het zeker aanraden aan anderen.
Rosa en Jerry
Rosa en Jerry
Wij hebben erg gelachen tijdens de fotoshoot. Ook zijn we heel blij met het resultaat en de kwaliteit van de foto’s. Andries is een goede fotograaf en maakt er een leuke middag van voor iedereen.
Ruby
Ruby
Super leuke polefitness fotoshoot gehad met Andries, nieuwe ervaring voor ons beide maar de resultaten zijn geweldig! Goede kwaliteit foto’s en een hele gezellige en goede samenwerking ook tijdens de shoot. Een echte aanrader!
Jhonny
Jhonny
Awesome tijd gehad met Andries. Was een leuk dagje en veel nieuwe dingen geleerd. Was wel even lachen met al zijn hightech apparatuur.Alles liep heel soepel dankzij zijn begeleiding en ideeën van deze top fotograaf. De resultaten zijn top en ik kan niet wachten op de volgende shoot. Andries super bedankt en jij krijgt van mij 5 sterren. Top!