Portret of fashion fotoshoot

We leven in een tijd dat er continu overal (portret) foto’s om ons heen zijn. We maken ze zelf met onze smartphone en we zien ze op social media voorbij komen. Het is geweldig dat we tegenwoordig zo makkelijk al die leuke momenten in ons leven kunnen vastleggen. Hoewel dit best leuke foto’s kunnen zijn, zijn het zelden geweldige foto’s. Een eenvoudige camera en smartphone heeft zijn beperkingen. Goed kunnen fotograferen, belichten en nabewerking blijven natuurlijk vakwerk. De vraag is dus, gun jij jezelf een aantal van die geweldige foto’s?

Een aandenken voor altijd

We worden allemaal ouder. Volgend jaar zie jij er al weer anders uit dan dit jaar. Tijdens een fotoshoot bevries je even een moment van je leven. Waar je vervolgens een leven lang met plezier op terug kunt kijken. Wil jij je heel graag eens van je beste kant laten fotograferen? Investeer dan vooral in een mooie fotoshoot! Uiteindelijk investeer je in jezelf en heb je er een leven lang plezier van. Iedereen weet dat je tegenwoordig (bijna) gratis foto’s kunt laten maken. Echter heeft kwaliteit nog steeds een prijs. Je krijgt eindelijk waar je voor betaalt. De grote vraag is dus: “wat vind jij dat je waard bent?”

Wat ben jij waard en wat gun jij jezelf?

Sportieve fashion fotografie

Portret, fashion en beauty

Wat zijn nou de verschillen tussen deze soorten fotografie?

  • Bij een portret probeer je iemands persoonlijkheid vooral te vangen.
  • Bij beauty fotografie gaat vooral om iemand zo mooi mogelijk vast te leggen. Goede visagie maakt hier een belangrijk onderdeel van uit.
  • Bij fashion fotografie ligt meer nadruk om de kleding en de styling.
Prijzen en info
Headshot - portret fotografie

Portret

Sportieve fashion fotografie

Beauty

Duo fotoshoot buiten in Den Helder

Fashion

Portret buiten bij ondergaande zon

Cadeau

Veel mensen kiezen ervoor om dit soort foto’s cadeau te doen. Bijvoorbeeld aan een partner als mooi cadeau voor een verjaardag of een viering van zoveel jaar samen. Heel vaak ook als cadeau voor jezelf. Je bent heel veel afgevallen waar je trots op bent. Of je hebt keihard getraind in de sportschool voor lange tijd. Waarbij je nu eindelijk wilt vastleggen hoe geweldig je eruit ziet. Misschien ook wel om over een jaar te zien, hoeveel je vooruit bent gegaan. Kortom, het is een waardevol cadeau aan jezelf of partner.

Fashion flair studio Den Helder

Ervaringen

Wil je ook weten wat anderen vertellen over hun ervaringen?

Andries is een super leuke en relaxte persoonlijkheid die veel ruimte geeft voor een eigen inbreng tijdens de shoot.

Uzma

Andries zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt en op de foto kan staan hoe jij zelf dat wilt.

Suzanne

Alles liep heel soepel dankzij zijn begeleiding en ideeën van deze top fotograaf. De resultaten zijn top en ik kan niet wachten op de volgende shoot.

Jhonny

We zijn heel blij met het resultaat en de kwaliteit van de foto’s. Andries is een goede fotograaf en maakt er een leuke middag van voor iedereen.

Rosa en Jerry