Plussize boudoir fotoshoot: Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet

En dat is hoe prachtig jij bent. Een boudoir fotoshoot als plussize vrouw kan een hele spannende stap zijn. Alle vrouwen die je ziet lijken zoveel slanker dan dat jij bent. Ze hebben geen last van rolletjes, bubbeltjes of putten in hun benen. Eigenlijk zijn ze te perfect. En dat ben jij niet. Dus ook al vind jij die plussize boudoir foto’s van andere dames prachtig, voor jou is het niet weggelegd. Of wel? Kijk maar eens naar de prachtige dames in dit artikel. Ze lijken veel meer op jou dan je zelf denkt en ik leg je uit hoe dat zit.

Plus size boudoir fotoshoot vergroot zelfvertrouwen fotostudio Den Helder Julianadorp Schagen Alkmaar Hoorn Amsterdam

Maat gemiddelde Nederlandse vrouw

De maat van de gemiddelde Nederlandse vrouw ligt tegenwoordig tussen de 40 – 44. Een beetje afhankelijk van je lengte, verhoudingen en welke kledingwinkel je binnen loopt. Want dat ene shirtje pas je in maat 42 en in de volgende winkel past die van 40 in ene ook prima.

De vrouwen in de boudoir foto’s op deze pagina zitten rond die gemiddelde Nederlandse maat of er zelfs nog boven. Bij sommigen had je dat misschien verwacht, maar bij andere waarschijnlijk niet.

Behalve bij maatje 36 zijn kledingmaten vaak een gevoelig onderwerp, dus ik vermeld niet de kledingmaat of het gewicht van de modellen. Maar ik hoop dat je wilt aannemen dat al deze dames een stuk gelukkiger werden van deze foto’s, dan het beeld ’s ochtends in de spiegel.

Mijn uitdaging als plussize boudoir fotograaf

Dat zit zo: als je ’s morgens, net wakker voor de spiegel staat, ben je niet op je best. Het onvergeeflijke licht in de badkamer benadrukt elk puntje waar je wat minder blij mee bent. Bovendien hebben vrouwen de neiging om door een kritische bril te kijken. “Zat dat rolletje er gister ook al? En is dat wéér een grijze haar?” Als boudoir fotograaf geef ik iedereen een beter zelfbeeld dan de spiegel je ooit kan geven. Hoe ik dat doe?

Eigenlijk begint die boost van je zelfvertrouwen al voor je de studio instapt. Als je mooi in de make-up gezet wordt voor de fotoshoot en je haar voor je gedaan wordt. Als je prachtige lingerie aantrekt terwijl je het misschien nog wel heel spannend vindt.

SEO tekst

Sophie

Sophie’s reactie

Vorige week heb ik bij Andries voor de 3e keer een fotoshoot gedaan, dit keer nam ik deel aan zijn nude art project. Ik voelde me volledig op mijn gemak en had een zeer gezellige middag. De resultaten zijn echt prachtig geworden. Mijn vriend en ik zijn er erg blij mee en er komt zeker 1 foto boven ons bed te hangen. Voorlopig is en blijft Andries mijn favoriete fotograaf. Hij heeft genoeg kennis, vakmanschap en vriendelijkheid om met een ieder samen te kunnen werken en ieder lichaamstype prachtig op de foto te zetten!

SEO tekst
SEO tekst

Anders naar jezelf kijken

Alles draait uiteindelijk om de intentie waarmee je naar jezelf kijkt. Tijdens een plussize boudoir fotoshoot kijk ik samen met jou naar je sterke kanten (je prachtige curves!). Vanuit mijn jarenlange ervaring weet ik hoe ik curvy vrouwen kan flatteren tijdens een boudoir fotoshoot. Ik begeleid je in je poses. Het is mijn werk om de mooiste foto’s te maken die je ooit van jezelf gezien hebt. Zacht romantisch of filmisch licht maakt het beeld compleet. Als je begint te stralen na het zien van de eerste foto’s, dan begint het echte werk. Want het zelfvertrouwen wat daar begint te groeien willen we vastleggen. Het is niet voor niks dat ik tijdens fotoshoots continu hoor: “Wow, ben ik dat echt?”

“Van dik tot dun – als boudoir fotograaf geef ik iedereen een beter zelfbeeld dan de spiegel je ooit kan geven”

Ik laat je een totaal ander beeld van jezelf zien dan wat je ’s morgens in de spiegel ziet. Dat is de gift die ik jou als boudoir fotograaf kan geven. Dankzij deze ervaring weet je dat het kritische stemmetje in je hoofd vaak overdrijft. Ik hoop dat die wetenschap voor altijd bij je blijft en je onthoudt dat je wat liever voor jezelf mag zijn.

Plussize boudoir fotoshoot make-over ervaring

Het gaat er niet om iemand met maat 44 een maat 34 te laten lijken. Het gaat erom dat de schoonheid van iedere vrouw, ongeacht haar lichaamstype op beeld vastgelegd wordt. In combinatie met professionele visagie, haarstyling en luxe lingerie is dat hoe een plussize boudoir fotoshoot echt een make-over kan zijn voor iedere vrouw.

Benieuwd naar het verschil tussen hoe je binnenkomt en de uiteindelijke foto’s? Ik heb een speciale make-over pagina met voorbeelden. Geloof me niet op mijn woord, maar zie met eigen ogen wat voor metamorfose je ondergaat tijdens zo’n boudoir fotoshoot.

Nog meer prachtige curvy vrouwen

Conclusie

Volle en plussize vrouwen mogen trots zijn op de rondingen die ze hebben. Hoe je ze in beeld brengt bepaalt het verschil tussen schoonheid of onzekerheid. Jezelf zien door mijn ogen gaat je zoveel meer zelfliefde en zelfvertrouwen opleveren dan je voor mogelijk had gehouden. Kijk dus nog eens goed naar de vrouwen op deze pagina en vergeet dat beeld in je spiegel. Wil jij ook zo’n boudoir beleving en op een lievere manier naar jezelf leren kijken? Een boudoir fotoshoot is zoveel meer dan alleen de foto’s die je ontvangt! Het is een onbetaalbaar cadeau van zelfliefde en zelfvertrouwen voor het leven.