Onlyfans, fancentro, Friends2Follow shoot package

Als contentcreator op Onlyfans, Fancentro of Friends2Follow (F2F) heb je behoefte aan een ruime hoeveelheid content. Je wilt jouw fans regelmatig van nieuwe foto’s en video’s te voorzien. Met je smartphone of camera op statief blijf je altijd beperkt in je mogelijkheden. TFP shoots met goede fotografen zijn gericht op unieke beelden voor een portfolio. Hoogwaardig van kwaliteit, maar beperkt in aantal. Beiden zijn dus niet ideaal voor jou. Speciaal voor deze groep creators heb ik een all-in shootpackage samengesteld. De focus ligt om een ruime en diverse hoeveelheid content en basic nabewerking. Wil je een onlyfans aanmaken dan is een onlyfans shoot het perfecte begin.

Flexibele en all-in shoot

De package is gebaseerd op een vast uurtarief met een all-in constructie. Hiermee ben je super flexibel, afhankelijk van je budget en wensen. Je voorkomt ook extra kosten achteraf. Voor het uurtarief krijg je dan:

 • Het geboekte aantal uur fotoshoot

 • Onbeperkt aantal outfits en achtergronden; jij bepaalt hoe je de tijd indeelt

 • Alle geselecteerde foto’s inclusief basis nabewerking (licht, kleur, contrast)

 • Alle losse videoclips in hoge HD kwaliteit
 • Alle foto’s en video’s geschoten met professionele high-end camera’s en lenzen
 • Fotograaf met 10+ jaar ervaring in modelfotografie

Lingerie 

Naakt

Erotisch

Rekenvoorbeeld

Het all-in uurtarief is 100 euro per uur. In dit rekenvoorbeeld zie je hoe snel je dit terug kan verdienen. We gaan in dit voorbeeld uit van 2 uur shooten. Dat is voldoende tijd voor zo’n 3-5 verschillende setjes en 20-25 foto’s per setje. Van ieder setje kan ook een korte videoclip als teaser worden gemaakt.
In totaal heb je dan al gauw zo’n 100 foto’s. Als je deze foto’s mixt met selfies tussendoor dan heb je al gauw voor 2-3 maanden aan content. Een beetje afhankelijk of je dagelijks post of een aantal keer per week. De gemiddelde omzet van een creator op Onlyfans ligt op 350 euro per maand. De gemiddelde creator heeft deze shoot dus na 2 weken terugverdiend. Succesvolle creators verdienen vaak nog veel meer per maand. Met goede content ga jij sneller groeien en dus meer verdienen.

Een gemiddelde creator op Onlyfans, Fancentro of Friends2Follow verdient dit makkelijk binnen 1 maand terug

Onlyfans shoot

100uur
 • Alle geselecteerde foto’s inbegrepen +/- 40 per uur
 • Basis nabewerking (licht, contrast, kleur)
 • HD Video (clips) als teaser of uitgebreide video
 • Professionele studioruimte en (continu) licht
 • Onbeperkte outfits en sets

Bespreek de mogelijkheden

Iedere creator op Onlyfans is uniek en dus ook jouw content. In goed overleg maken we de foto’s en video’s die bij jou passen. Als boudoirfotograaf heb ik een jarenlange ervaring met lingerie- en naaktfotografie. Al deze ervaring staat tot jouw beschikking om jou te helpen groeien. Investeer in goede content en loyale fans voor meer succes!