Mooie billen foto tijdens een booty & boudoir fotoshoot ook voor jou!

Een booty shot of billen foto, velen willen het en weinig durven het. Als je instagram opent, kun je er bijna niet aan ontsnappen. De meest prachtig afgetrainde vrouwen showen vol trots hun ronde billen en scoren daar massa’s likes mee. Wat 99% van de vrouwen vervolgens denkt is, zo kan ik er toch niet uitzien! Zo’n billen foto is niks voor mij, want ik train geen 6 dagen per week in de sportschool. Wat nou als ik je vertel dat ook jouw billen veel mooier zijn dan je denkt.

Veel voorkomende misvatting

Bij boudoir fotografie is de billen foto een populaire foto. Geen wonder want het benadrukt de ronde vormen van een vrouw en is super sexy. Het idee dat je een hele ronde kont moet hebben voor een goede booty shot is een veelvoorkomende vergissing onder vrouwen. Een goede foto begint zoals altijd met veel kennis van licht, camerahoeken en de belangrijkste: poseren!

Een goede pose maakt een wereld van verschil. Kijk maar eens naar het voorbeeld hieronder. Beide foto’s zijn van hetzelfde model genomen. De eerste foto is genomen vanuit een neutrale houding, zonder enige aansturing. De tweede foto heeft het model een aantal poseertips gekregen. Als fotograaf heb ik de ideale hoek tussen licht, model en camera gekozen. En zie het enorm verschil voor haar figuur.

SEO tekst

Before billen foto – geen tips en kennis toegepast

SEO tekst

After billen foto: pose, licht en camerahoek optimaal

Jouw billen door mijn ogen

Als jij naar jezelf kijkt dan krijg je nooit het beste beeld van je eigen billen. Je staat waarschijnlijk voor de spiegel en je nek en rug half gedraaid om in de spiegel te kunnen kijken. Niet de beste houding en ook niet een houding waarin ik je zou fotograferen. Ik kijk naar je lijf en ga op zoek naar jouw beste kanten. Terwijl de meeste vrouwen focussen op wat ze niet zo mooi vinden. Met mijn positieve bril op en expertise als boudoir fotograaf weet ik jouw billen in een heel ander licht te zetten. Daar heb ik geen Photoshop voor nodig om dat voor elkaar te krijgen.

Laat je inspireren door andere billen foto’s

Als fotograaf heb ik al voor vele vrouwen dit soort mooie foto’s afgeleverd. Daar zaten vrouwen met een flinke bilpartij, maar ook vrouwen met heel weinig billen. Ongeacht de vrouw gaven ze allemaal dezelfde reactie: “Wow zijn dat mijn billen!?”. Met een glimlach zeg ik dat de camera toch echt niet liegt. Dus als je nog twijfelt of dit iets voor jou is dan heb ik hopelijk weer een drempel weggenomen voor je. Wil jij net als die vele andere vrouwen ook een mooie billenfoto, dan is dit misschien wel het beste moment om hem te laten maken. Als je nog niet helemaal overtuigd bent, kijk dan eens naar een aantal vrouwen die jou voor gingen. Die nu heel gelukkig kijken naar hun eigen billen dankzij deze ultieme booty foto.

Doe jezelf iets moois cadeau

Verras jezelf eens met een billen foto uit mijn camera. Zeker weten dat jij een stuk positiever naar je eigen lijf gaat kijken! Een cadeau waar je gegarandeerd nog jarenlang plezier van hebt. Uiteraard gaan we niet alleen booty foto’s maken, maar maken we er een droomshoot van. Compleet met een hele serie prachtige foto’s van jou. Lees ook deze blog met handige tips hoe jij je kunt voorbereiden op een boudoirshoot.

P.s. Wist je al dat ik zondag 27 juni 2021 een unieke Booty & Boudoir minishootdag op de planning heb staan. Neem gerust even contact op als je meer wilt weten of gelijk jouw droomshoot wilt boeken.