Moederdag Cadeau – the gift of quality time

Heb jij al een Moederdag cadeau voor dit jaar? Binnenkort is het weer de dag dat alle mama’s van Nederland extra aandacht krijgen van manlief en de kinderen. Helemaal terecht natuurlijk, want moeders werken het hele jaar door. Ziek zijn bestaat niet, ze staat altijd klaar voor het gezin. Met Moederdag draaien we de rollen om en leggen we mama eens goed in de watten. En wat is nu een mooier cadeau dan even wat tijd voor zichzelf? Heerlijk ontspannen óf eindelijk tijd om die ene hobby weer eens op te pakken. Speciaal daarvoor heb ik twee leuke cadeautips (met speciale korting) die daar helemaal bij passen!

Moederdag Cadeau Idee 1 – Glamour of boudoir fotoshoot

Een glamour- of boudoirshoot als Moederdag cadeau, waarom niet? Tijdens zo’n shoot draait het allemaal even om mama. Een moment van lekker ontspannen en verzorgd worden door een vakkundige visagiste. Even niet de snelle en makkelijke mama-look, maar echt de tijd nemen om het mooiste in haar als vrouw naar boven te halen. Eenmaal prachtig in de make-up maakt de styling het plaatje compleet. Dit kan in stijlvolle lingerie, of in mooie (avond)kleding. Net waar jouw moeder of partner zich super mooi en sexy in voelt.

Tip: ga samen wat moois uitzoeken voor de fotoshoot. Dit is spannend en geeft al voorpret.

Nu is het tijd om die prachtige foto’s te gaan maken. Ze straalt en voelt zich prachtig en gaan we vastleggen op de foto. Zo heeft ze een heerlijke dag met volop quality time én een aandenken voor altijd. Echt een cadeau met een gouden randje om niet meer te vergeten!

SEO tekst
Workshops met Andries Kooijman

Moederdag Cadeau Idee 2 – Workshop fotografie

Op zoek naar een Moederdag cadeau voor de creatieve moeders? Er zijn ook heel veel mama’s die graag áchter de camera staan. Die mooie camera heeft ze al, maar een beetje hulp erbij zou ook wel erg fijn zijn. Zo’n camera is best een ingewikkeld ding! Je leest online over allerlei ingewikkelde termen als ISO, sluitertijd, witbalans, en diafragma. In 3 uur tijd leg ik de basis heel eenvoudig uit. Zo wordt foto’s maken van jullie kids nóg leuker en makkelijker!

Wees niet bang, we vermoeien mama niet 3 uur lang met saaie lesstof. Na een korte uitleg gaan we volop in praktijk oefenen. Zo is leren leuk! We beginnen wel met wat theorie, maar dan in normale mensentaal met duidelijke voorbeelden. Iedereen begrijpt waar het over gaat! Daarna gaan we op pad en brengen we de theorie in praktijk. Ervaren hoe de camera denkt en je zorgt dat ie precies doet wat jij wilt. Misschien wil je zelf ook wel meedoen! Voor de meer ervaren mama’s zijn er ook gevorderde workshops of workshops studiofotografie.

Origineel en verrassend

Verras je moeder met een origineel Moederdag cadeau. Geef een cadeau voor of achter de camera! Gegarandeerd dat ze er nog jarenlang plezier van heeft. Kies dus eens niet voor iets praktisch, maar voor iets persoonlijks!

P.s. Weet je nog? Ik noemde een speciale korting aan het begin! Bestel voor 9 mei 2021 het Moederdag cadeau en ontvang tijdelijk 10% korting op jouw cadeau. Vergeet niet te vermelden dat het om een cadeau voor Moederdag gaat! Het inwisselen kan natuurlijk op een geschikt tijdstip en gaan we in overleg samen plannen.