Meer sfeer in je foto’s met Profiles en HSL in Lightroom

In deze tutorial kan je zien hoe je met Lightroom meer sfeer aan je foto’s kunt toevoegen met behulp van het HSL paneel en Profiles. Meer sfeer helpt je als fotograaf beter je verhaal te vertellen. Verder zit er ook nog een handige tip in voor slimmer verscherpen van je foto’s middels een masker. Fotograaf Andries Kooijman laat stap voor stap zien hoe je dit eenvoudig kunt bereiken. Hij vertelt hoe hij van een beeld in zijn hoofd dit vertaalt in zijn nabewerking in Lightroom.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe tutorials? Volg dan zijn nieuwe youtube kanaal. Vond je het een leuke video geef dan vooral een like op YouTube. Zo kan jij helpen dit kanaal te laten groeien. Heb je vragen n.a.v. de video of tips voor nieuwe tutorials? Laat dan vooral een reactie achter op de YouTube video.

Je eigen sfeer leren maken in foto’s

Heb je nog geen kennis van lightroom of heb je het gevoel dat er meer uit te halen valt. Dan is een privé cursus Lightroom misschien wel een goede optie voor je. Tijdens deze workshop Lightroom op maat behandelt Andries precies die onderwerpen die jou die stap vooruit helpen maken. Klik hieronder voor meer informatie en mogelijkheden.