Make over fotoshoot in Den Helder

Als je naar andere vrouwen kijkt op sociale media kan dat best intimiderend zijn. Zo zou je er ook wel uit willen zien op de foto. En dan komt er vaak een maar… een maar waarom jij dat niet kan.

“Maar ik ben niet zo strak”
“Maar ik heb niet zulke vrouwelijke vormen”
Misschien is jouw maar “hier ben ik te oud voor”, of “hier ben ik te onzeker voor”.

Dan is het goed om te weten dat die modellen er niet de hele dag zo uitzien. Vaak is er een team aan het werk om te zorgen voor fantastisch haar, make-up en styling. Een goede pose, licht en de juiste hoek maakt het plaatje af. En dat is goed nieuws; want met dezelfde aandacht kan jij er dus ook zo fantastisch uitzien! En dat verdien je, ongeacht je lichaamsvorm, leeftijd of wat dan ook. Het is ongelofelijk wat het met je doet als je zo’n make-over ondergaat. Kijk maar eens naar de dames op deze pagina. Ze stralen. Als fotograaf weet ik als geen ander hoe ik jou op je mooist kan fotograferen. Met oog voor details als houding, pose, licht, make-up en styling kan ook jij veranderen in de beste versie van jezelf. En daar gaat het nu net om. Je hoeft niet beter te zijn dan een ander. Je wilt de beste versie van jezelf zijn! Twijfel je nog? Neem dan vooral contact op en hopelijk help ik jou binnenkort ook de stap te zetten naar jouw beste versie. Want wees eerlijk, dit wil jij toch ook?! Je verdient het!

De prachtige dames – Before & Afer foto’s

Make-over fotoshoot Elena fotograaf den helderTips billen foto maken professioneel fotograaf

Elena (20)

Review Elena:

Ik ben bij Anko fotografie geweest voor mijn eerste boudoir shoot en dit was een hele goeie eerste ervaring.
Andries is een topper als het gaat om advies geven, hij is heel erg begripvol en tegelijkertijd ook heel professioneel. Hij zit vol met ideeën en de resultaten zijn hierdoor adembenemend. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en ben echt een ervaring rijker.

Dit was mijn eerste shoot met hem en zeker niet de laatste!❤️

Make-over Chloe Anko Fotografie Den HelderFotograaf Den Helder plus-size model

Chloe (20)

Review moeder van Chloe na de tweede shoot:

Nog niet zo lang geleden heeft Andries mijn (toen nog) zwangere dochter prachtig op de foto gezet. De sfeer was prettig en Andries heeft mijn dochter echt op haar gemak kunnen stellen waardoor de foto’s geweldig geworden zijn. Sexy en spannend, maar met respect voor de zwangere dame.

PORTFOLIO
Anko Fotografie Den Helder Make-over fotoshoot JokeNaakt fotoshoot of boudoir fotografie regio Den Helder Schagen Heerhugowaard Alkmaar

Joke (26)

Review Joke:

Als je ooit getwijfeld hebt om een shoot te doen, doe het gewoon! Andries is keigoed 🙂 Je hoeft geen model te zijn of er als een model uit te zien, Andries geeft fijne aanwijzingen waardoor je op je best op de foto komt. Als je er helemaal een feestje van wilt maken: ik raad de glamourshoot aan met visagie door Sabrina. Je hebt een super gezellige middag èn hele toffe foto’s om op terug te kijken.

Fotograaf Den Helder make-over shootPlus-size fotograaf boudoirshoot Den Helder

Angelique (29)

Review Angelique:

Dankzij jouw expertise, geduld en de manier waarop je met iemand omgaat, heb je mij neergezet zoals ik daadwerkelijk ben. Je hebt mij echt gefotografeerd zoals mij! Ik ben je zo dankbaar voor deze ervaring en de foto’s. ❤️

ONTDEK DE PRACHTIGE STUDIO
Fotograaf Den Helder Transformatie dertiger MarjoleinFotograaf Den Helder Julianadorp Lingerie foto's

Marjolein (35)

Review Marjolein:

Andries is een geweldige fotograaf die opvalt door zijn enorme enthousiasme, passie voor het vak en de drive zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Door te werken met diverse achtergronden en verschillende lichtsettings kan je in zijn studio alle kanten op. Hij helpt bij het poseren en weet van elke fotoshoot een feestje te maken! Of je voor het eerst komt of al veel ervaring hebt maakt daarbij niet uit. Je krijgt gegarandeerd mooie resultaten.

Senioren fotoshoot Paula Anko Fotografie Den HelderSenioren fotoshoot fotografie voor ouderen

Review Paula (52)

Review Paula:

Ik volgde Andries al jaren via facebook en bewonderde altijd al zijn mooie foto’s. Door een oproep aan vrouwen van 50+ om ook eens fotoshoot te doen nam ik de stap. Eenmaal bij Andries in de studio, ging alles zo soepeltjes. Er werd mooie make-up aangebracht door een visagiste. Het zijn uiteindelijk prachtige foto’s geworden. Ik dacht dat het een uitdaging voor Andries zou worden omdat ik plus-size ben. Maar hij heeft het gewoon geweldig gedaan.

Bedankt voor de super ervaring!

Omdat jij het ook verdient

Ontdek jouw boudoirshoot