“Ik heb me al zolang niet meer sexy gevoeld!”

“Ik heb me al zolang niet meer sexy gevoeld!” Dat is wat een vriendin vertelde toen ze een paar maanden daarvoor bevallen was van haar eerste kindje. “Ik ben nu alleen nog maar moeder.” Moederschap was voor haar een keuze en ze geniet er ook met volle teugen van. Maar zeker de begintijd kan best wel hectisch zijn waardoor je soms even niet aan jezelf toekomt. “Ik neem soms niet eens de moeite meer om make-up te dragen of mooie kleding uit te zoeken.” Tijdens internationale vrouwendag mogen we hier best even bij stilstaan.

Altijd druk

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor je soms minder tijd aan jezelf besteedt. Je bent bijvoorbeeld druk met je werk, je kinderen, je nieuwe huis, of vul zelf maar in.  Je wordt geleefd. Continu ben je voor anderen aan het zorgen, maar soms mag je ook best eens lekker voor jezelf zorgen. Daarom verdient iedere vrouw af en toe en stukje me-time. Even de tijd om jezelf te verwennen en iets leuks cadeau te doen.

Internationale vrouwendag plussize model Moniek voelt zich sexy voor de camera

Foto van Moniek uit haar boudoir fotoshoot

Internationale vrouwendag: Ultiem cadeau aan jezelf

Een ultiem cadeau aan jezelf is een boudoir fotoshoot. We nemen dan uitgebreid de tijd om jou weer eens helemaal vrouwelijk en mooi te laten voelen. Een ervaren visagist zorgt voor een prachtige make-up, waardoor je al gelijk begint met stralen! Heerlijk, eindelijk weer even de tijd en rust om aandacht aan je uiterlijk te besteden.

Slimme tip:

Je ziet er prachtig uit deze dag! Plan gelijk een leuke date avond met je partner. Gezellig een hapje eten of een avondje uit. Je bent er toch al helemaal klaar voor.

Vervolgens gaan we natuurlijk mooie foto’s maken. Best een beetje spannend in het begin. Maar maak je geen zorgen, je wordt aan alle kanten geholpen tijdens de shoot. Eigenlijk kan je nooit iets verkeerd doen. We gaan samen op zoek naar de mooiste versie van jou. Zodat jij aan het einde van de shoot kan zeggen: “Yes, ik ben nog steeds harstikke mooi en sexy!”. Zo doe jij jezelf niet alleen een mooie serie foto’s cadeau, maar krijg je ook gelijk een boost aan zelfvertrouwen.

Wordt internationale vrouwendag jouw dag?

Wil jij jezelf verwennen en trakteren op zo’n confidence boost en tegelijkertijd je partner verassen met een serie sexy foto’s? Aarzel dan niet langer en boek ook jouw eigen boudoir fotoshoot! Tenslotte mag je af en toe best eens lief voor jezelf zijn.

Internationale vrouwendag Moniek is een curvy vrouw die trots is op haar lijf

Foto van Moniek uit haar boudoir fotoshoot