Boudoir fotografie

Bij een boudoir fotoshoot gaat het om vrouwelijkheid, sensualiteit en schoonheid. We gaan op zoek naar jouw innerlijke schoonheid en brengen die tot uiting op de foto. Samen met een professionele visagist en hairstylist verzorgen wij jouw ultieme beauty cadeau. Je krijgt gegarandeerd foto’s van jezelf die je nog niet eerder hebt gehad. Op de eerste plaats een cadeau aan jezelf, maar wie weet maak je er ook wel een partner heel trots mee.

Waarom verdien jij het?

Ik geloof dat iedere vrouw mooi is en prachtige foto’s verdient van haarzelf. Toch is het voor veel vrouwen een drempel, omdat ze zichzelf vaak niet goed of mooi genoeg vinden. Eerste nog een paar kilo’s eraf hoor ik vaak. Herken jij dat stemmetje in je hoofd? Eigenlijk gun jij jezelf nu niet iets moois omdat je zogezegd nog niet goed genoeg bent.

Ik wil je graag uitnodigen om toch de stap te zetten. Om jezelf te zien zoals ik je door mijn lens zie. We gaan mooie styling combineren met elegante poses en mooi licht. Zo zorg ik als fotograaf dat jij een versie van jezelf te zien krijgt waarvan je niet wist dat ie in je zat. Wees dus eens wat liever voor jezelf en kies voor de beste versie van jezelf. Grote kans dat je zelfvertrouwen een flinke boost krijgt na onze sessie.

“Ik heb vaker voor de camera gestaan, maar Andries behoort toch tot mijn favorieten. Hij heeft echt een unieke en eigen stijl van fotograferen.”

- Helga -

“Andries zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt en op de foto kan staan hoe jij zelf dat wilt.”

- Suzanne -

“Andries is een super leuke en relaxte persoonlijkheid die veel ruimte geeft voor een eigen inbreng tijdens de shoot.”

- Uzma -

“We zijn heel blij met het resultaat en de kwaliteit van de foto’s. Andries is een goede fotograaf en maakt er een leuke middag van voor iedereen.”

- Rosa en Jerry -

Make overs

Je hoeft geen model te zijn

Zo kan ik er toch nooit uitzien! Dat is wat veel vrouwen denken als ze de foto’s op de website bekijken. Misschien herken jij dat gevoel ook wel (een beetje)? Wat de make-overs hier laten zien is dat geen één vrouw als supermodel komt binnenlopen, zelfs supermodellen niet. Bijna alle vrouwen op deze website zijn gewone vrouwen net als jij.

De make-overs laten mooi zien welke transformatie iedere vrouw kan doormaken met de juiste aandacht. Professioneel visagist en hairstylist Sabrina zorgt ervoor dat je er tip-top uitziet. Als fotograaf help ik je poseren en leg je beste kanten vast. Je zal al snel ontdekken dat het helemaal niet zo ingewikkeld is dankzij goede aanwijzingen. Na de eerste zenuwen ontdek je waarschijnlijk dat het eigenlijk best leuk en gezellig is om te doen!

Boudoir portfolio

Spannend zo’n eerste keer

Natuurlijk is het spannend om wat schaarser gekleed te poseren. Je doet dit in de meeste gevallen niet iedere dag. Ik begrijp dat heel goed. Belangrijk is dus dat je op je gemak gaat voelen tijdens zo’n sessie. Ik neem daarom graag de tijd om eerst rustig kennis te maken. Gezellig eerst samen een kop koffie (of iets anders) en rustig de fotoshoot doorspreken. Vanuit daar bouwen we het op. Wat ik heel vaak hoor na afloop:

“Ik had helemaal niet meer door dat ik in mijn lingerie stond, zo leuk en gezellig vond ik het!

Boek nu!

Goede reden om te shoppen

Langzaam aan begin je overtuigd te raken dat ook jij wel eens wat kwaliteitstijd voor jezelf verdient. De fotosessie is een prachtig cadeau aan jezelf, maar deze is natuurlijk niet compleet zonder prachtige setjes kleding. Dat betekent dat jij nu een goede reden hebt om lekker te gaan shoppen. Je mag op zoek gaan naar dat outfit waar jij jezelf super vrouwelijk en verleidelijk in voelt. Dat kan stijlvolle lingerie zijn maar je kan ook denken aan babydolls, slipdresses, etc.  Heb je gelijk een leuke verrassing voor thuis na afloop van de fotoshoot. Twijfel je over je kleding of wil je graag wat advies, dan help ik je graag bij je keuzestress.

Cadeau

Wil je een fotoshoot cadeau doen aan iemand? Boek dan de fotoshoot en geef aan dat het om een cadeau gaat. Je ontvangt dan een mooie giftvoucher (digitaal) die je cadeau kunt doen.