>>Glamour en boudoir fotoshoot
Glamour en boudoir fotoshoot2018-11-18T19:43:03+00:00

Boudoir fotografie

Bij een boudoir fotoshoot gaat het om vrouwelijkheid, sensualiteit en schoonheid. We gaan op zoek naar jouw innerlijke schoonheid en brengen die tot uiting op de foto. Maak het plaatje compleet door je heerlijk te laten verzorgen door een professionele visagist en hairstylist. Je krijgt gegarandeerd foto’s van jezelf die je nog niet eerder hebt gehad.

Geschikt voor iedereen

Je hoeft geen maat 34/36 te hebben om mooie boudoir foto’s te laten maken. Of je nu slank of meer plus-size bent. Iedere vrouw heeft haar sterke kanten en deze benadrukken we tijdens de sessie. Het is de kunst van accentueren en camoufleren. Uiteindelijk komt sensualiteit van binnen uit. Dat is wat we samen gaan vastleggen op de foto. In een prettige en ontspannen sfeer waardoor je snel op je gemak bent.

“Het mooiste cadeau wat ik mezelf sinds tijden heb gegeven!

Stijlvol in lingerie op de foto
Glamour fotoshoot met Olga

Spannend zo’n eerste keer

Natuurlijk is het spannend om wat schaarser gekleed te poseren. Je doet dit in de meeste gevallen niet iedere dag. Ik begrijp dat heel goed. Belangrijk is dus dat je op je gemak gaat voelen tijdens zo’n sessie. Ik neem daarom graag de tijd om eerst rustig kennis te maken. Gezellig eerst samen een kop koffie (of iets anders) en rustig de fotoshoot doorspreken. Vanuit daar bouwen we het op. Wat ik heel vaak hoor na afloop:

“Ik had helemaal niet meer door dat ik in mijn lingerie stond, zo leuk en gezellig vond ik het!

Boek nu!
Artistiek bedekt naakt fotografie

Cadeau

Wil je een fotoshoot cadeau doen aan iemand? Boek dan de fotoshoot en geef aan dat het om een cadeau gaat. Je ontvangt dan een mooie gift voucher die je cadeau kunt doen aan diegene.

Foto's in lingerie bij jou thuis

Ervaringen

Wil je ook weten wat anderen vertellen over hun ervaringen?

Andries is een super leuke en relaxte persoonlijkheid die veel ruimte geeft voor een eigen inbreng tijdens de shoot.

Uzma

Andries zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt en op de foto kan staan hoe jij zelf dat wilt.

Suzanne

Alles liep heel soepel dankzij zijn begeleiding en ideeën van deze top fotograaf. De resultaten zijn top en ik kan niet wachten op de volgende shoot.

Jhonny

We zijn heel blij met het resultaat en de kwaliteit van de foto’s. Andries is een goede fotograaf en maakt er een leuke middag van voor iedereen.

Rosa en Jerry