Glamour en boudoir fotoshoot2021-08-23T14:32:30+00:00

Vergroot je zelfvertrouwen met een boudoir fotoshoot

“Zo kan ik er toch nooit uitzien!” Dat is de eerste reactie van veel vrouwen als ze mijn foto’s zien. Laat me je een geheim verklappen: bijna alle vrouwen op deze website zijn gewone vrouwen. Net als jij! Geen enkele vrouw komt binnenwandelen als een supermodel, kijk maar eens bij de make-overs voor before and afters. Iedere vrouw kan een enorme transformatie doormaken met de juiste aandacht. Professioneel visagist en hairstylist Sabrina zorgt ervoor dat je er geweldig uitziet. Als fotograaf help ik je poseren en leg ik jou op je mooist vast. Je ontdekt al snel dat het allemaal niet zo ingewikkeld is. “Ik had nooit verwacht dat ik er zo uit kon zien,” dat is een reactie die ik heel vaak hoor als ik de eerste foto’s laat zien.

Waarom een boudoir fotoshoot?

Ik geloof dat iedere vrouw mooi is en prachtige foto’s verdient. Toch is de grootste drempel voor een boudoir fotoshoot dat vrouwen zichzelf niet mooi genoeg vinden. “Eerst nog een paar kilo’s eraf” of “ik sta toch nooit goed op foto’s”. Er is altijd wel een reden te bedenken waarom jij geen boudoir fotoshoot verdient. Ik wil je graag uitnodigen om toch de stap te zetten. Het is mijn taak als fotograaf om ervoor te zorgen dat jij kunt ontspannen voor de camera. Ik heb mezelf getraind om iedereen mooi te kunnen vastleggen, ongeacht welke maat je hebt. Je krijgt gegarandeerd foto’s van jezelf die je nog nooit eerder gehad hebt. Ik wil je graag laten zien waarom je het juist wél verdient een boudoir fotoshoot te doen.

BEFORE & AFTERS

“Ik heb vaker voor de camera gestaan, maar Andries behoort toch tot mijn favorieten. Hij heeft echt een unieke en eigen stijl van fotograferen.”

- Helga -

“Sinds ik bij jou ben geweest ben ik nog zelfverzekerder geworden dan ik al was. Voel mij echt vereerd dat ik bij jou voor de camera mocht staan. Je bent echt een topper!”

- Moniek -

“Andries zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt en op de foto kan staan hoe jij zelf dat wilt.”

- Suzanne -

“Andries is een super leuke en relaxte persoonlijkheid die veel ruimte geeft voor een eigen inbreng tijdens de shoot.”

- Uzma -

“We zijn heel blij met het resultaat en de kwaliteit van de foto’s. Andries is een goede fotograaf en maakt er een leuke middag van voor iedereen.”

- Rosa en Jerry -

Hoe werkt een boudoir fotoshoot?

Een boudoir fotoshoot draait om vrouwelijkheid, sensualiteit en schoonheid. Voor veel vrouwen is het een ervaring die een enorme boost geeft aan hun zelfvertrouwen.

Voor de shoot hebben we telefonisch contact. We bespreken hoe we jouw droomshoot vormgeven en wat voor foto’s je graag wilt maken. Op de dag van de fotoshoot laat je je heerlijk optutten door de kundige handen van professioneel visagist en haarstylist Sabrina. Vervolgens trek je jouw mooiste outfit aan. Tijdens de shoot kun je je omkleden zodat je variatie hebt in je boudoir foto’s. Na afloop heb je een prachtige fotoserie. Je kunt heerlijk op je gemak thuis de foto’s bekijken en de allermooisten uitzoeken. Jouw favorieten worden vervolgens tot in detail met de hand nabewerkt. Uiteindelijk ontvang je de foto’s digitaal in hoge resolutie. Ook kun je bij Anko fotografie foto’s laten afdrukken waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft. Een prachtig cadeau voor jezelf of voor je partner.

Spannend, zo’n boudoir fotoshoot!

Natuurlijk is het spannend om wat schaarser gekleed te poseren. Dit doe je niet elke dag! Dat begrijp ik heel goed. Ik vind het heel belangrijk dat jij je fijn voelt tijdens de fotoshoot. Daarom nemen we de tijd om eerst rustig kennis te maken onder het genot van een kopje koffie of thee. We bespreken vast wat we gaan doen en vanuit daar bouwen we het op. Heel vaak hoor ik na afloop:

“Ik had helemaal niet meer door dat ik in mijn lingerie stond, zo leuk en gezellig vond ik het!

Geef een boudoir ervaring cadeau

Heb jij iemand in je omgeving die je graag in het zonnetje zou willen zetten? Iemand die altijd voor iedereen klaarstaat en soms zichzelf een beetje vergeet? Geef een boudoir ervaring cadeau! Laat je vriendin, moeder, zus of wie dan ook heerlijk in de watten leggen met een boudoir fotoshoot bij Anko fotografie in Den Helder.

Boudoir portfolio

Boudoir

249
  • 4 foto’s digitaal
  • Studio of hotelkamer (80 euro)
  • Verschillende accessoires en kleding beschikbaar

Ga jij het avontuur aan met jezelf? Boek nu de boudoir fotoshoot waar jij van droomt bij Anko fotografie in Den Helder. Wil je zo’n make-over aan iemand cadeau doen? Geef dan aan bij het boeken dat het om een cadeau gaat. Je ontvangt dan een mooie giftvoucher die je zelf kunt printen.

AFSPRAAK MAKEN

Goede reden om te shoppen

Langzaam aan begin je overtuigd te raken dat ook jij wel eens wat kwaliteitstijd voor jezelf verdient. Zo’n boudoir fotoshoots is natuurlijk een prachtig cadeau aan jezelf. Toch is deze pas echt compleet met een paar prachtige setjes kleding. Dat betekent dat jij nu een goede reden hebt om lekker te gaan shoppen. Je mag op zoek gaan naar dat outfit waar jij jezelf super vrouwelijk en verleidelijk in voelt. Dat kan stijlvolle lingerie zijn maar je kan ook denken aan babydolls, slipdresses, etc.  Heb je gelijk een leuke verrassing voor thuis na afloop van de fotoshoot. Twijfel je over je kleding of wil je graag wat advies, dan help ik je graag bij je keuzestress.

Leuke blogs

Ik heb verschillende korte en leuke blogjes geschreven wat een boudoir fotoshoot kan betekenen voor vrouwen. Al deze blogs zijn gebaseerd op de vele persoonlijke verhalen die vrouwen de afgelopen jaren met mij gedeeld hebben. Door ze met jullie te delen hoop ik nog veel meer vrouwen te mogen helpen in een positiever zelfbeeld en meer geluk in het leven.

Ga naar de bovenkant