Fotograaf Andries Kooijman

Op deze pagina wil ik mij even in het kort voorstellen. Ik ben Andries Kooijman, geboren in 1982 en ben al mijn hele leve woonachtig in Den Helder. Dat ik graag achter de camera sta, zal voor niemand een verassing zijn. De reden dat ik graag mensen fotografeer is omdat ik van gezelligheid hou, maar ook mensen graag help met mooie foto’s van zichzelf. Sinds een aantal jaar sta ik ook zelf bij collega fotografen voor de camera. Zo krijg ik niet alleen mooie foto’s van mijzelf, maar het helpt mij nog beter te verplaatsen in hoe spannend het voor jou is voor de camera.

Naast mijn fotografie ben ik ook HBO docent op Inholland. Ik geef daar les aan studenten van de opleiding Business IT & Management. Een mooi beroep waar ik veel van mijn passie voor ICT en doceren in kwijt kan. Net als dat ik het beste in mensen naar boven probeer te halen in de fotografie, probeer ik dat ook bij mijn studenten. Om ze zo voor te bereiden op een mooie carrière.


Fotograaf Andries Kooijman uit Den Helder

Fotograaf Andries Kooijman in Den Helder; Foto Joke Kleijer

Aikido leraar

Naast fotograaf ben ik ook nog rijkserkend leraar aikido. Aikido is een Japanse verdedigingskunst. In aikido leer je omgaan met de kracht van de tegenstander. De nadruk ligt op een goede houding en correcte technieken. Wil je jezelf leren verdedigen en je zelfvertrouwen vergroten? Doe dan vooral eens een gratis proefles mee. Ik geef les bij Dun Hong in Den Helder. Meer informatie hierover is te vinden op de site van www.aikikaidenhelder.nl