>Visagie
Visagie 2017-04-06T17:38:40+00:00

Visagie

Waarom visagie laten verzorgen door een visagist?

Waarom zou je visagie willen bij een fotoshoot vragen mensen zich misschien af? Veel vrouwen maken zich zelf regelmatig op voor bijvoorbeeld hun werk of een avond stappen. De eerste reden is dat een visagist gespecialiseerd is in het aanbrengen van make-up. Bij een fotoshoot wil je altijd een bepaalde sfeer neerzetten. Een visagist weet perfect hoe ze een passende make-up hierbij kan aanbrengen. Ze weet ook hoe de make-up reageert op flitslicht en stemt deze op elkaar af. Een zelf aangebrachte make-up kan al gauw vaag of zwak overkomen op de foto door het gebruik van flitsers.

Visagie Nelleke Kooijman Den Helder
Stijlvolle bedekt naakt zwangerschapsshoot

Wat kan je verwachten?

Voordat de make-up wordt aangebracht word je huid eerst goed gereinigd. Om zodoende eventuele vettigheid weg te nemen. Vervolgens wordt een vochtinbrengende dagcrème aangebracht. Met dit als basis wordt de huid bijgewerkt. Middels concealer worden allerlei plekjes, vlekjes en pukkeltjes in het gezicht weggewerkt. Zaken die soms niet opvallen in iemands gezicht, maar dat wel doen als je naar een foto staart. Zonder een goede concealer kunnen je dingen gaan opvallen in een gezicht die je normaal niet zo opmerken. Omdat je in het dagelijks leven niet naar iemands gezicht staart, maar op een foto wel. Vervolgens wordt er een foundation aangebracht om de huid te egaliseren. Ook dit wordt gedaan om details te camoufleren die pas gaan opvallen als je naar een foto staart. Tenslotte wordt het gezicht minder glimmend gemaakt via zogeheten matterende of compactpoeder. Ook weer erg belangrijk vanwege het gebruik van flitslicht tijdens een fotoshoot.

Kleur en look

Nu de huid goed verzorgd is worden de ogen, wimpers en lippen aangepakt. De mogelijkheden zijn hier eindeloos in qua kleuren en looks. In overleg zal er voor een look gekozen worden die past bij de sfeer van de fotoshoot en de styling van het model. Het aanbrengen van de make-up heeft nog een belangrijk voordeel. Je zelfvertrouwen zal hierdoor groeien. Wetende dat iemand veel aandacht aan je besteedt om je mooi te maken, zal doorwerken in hoe je jezelf voelt. Dit trotse gevoel van mooi zijn zal je ook weer uitstralen op de foto.

Visagist Nelleke

De visagie wordt verzorgd door Nelleke Kooijman. Nelleke is de vrouw van Andries en heeft een passie voor make-up en visagie. Naast een goede basisopleiding blijft ze zich continu verdiepen in nieuwe mogelijkheden. Doordat ze zelf ook vaak voor de camera heeft gestaan, weet ze als geen ander wat het effect is van een goede make-up op het eindresultaat van de foto.

Visagie Den Helder, Julianadorp, Texel, Schagen
Visagist Nelleke Kooijman Den Helder

Visagist Nelleke Kooijman