>Fotografie diensten
Fotografie diensten 2018-01-23T16:39:24+00:00

Fotografie diensten

Als fotograaf bied ik verschillende diensten aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Klik hieronder op één van de diensten voor een uitgebreidere omschrijving en tips ter voorbereiding. Op deze pagina’s zijn tevens prijzen terug te vinden voor een aantal standaard diensten. Heb je specifieke wensen, dan maak ik graag een offerte op maat voor je.

Consumenten

Beauty & Fashion

Beauty en fashion fotografie

Glamour & Boudoir

Zwanger

Visagie

Goede visagie voegt vaak veel meer toe dan een hoop mensen realiseren. Jezelf opmaken voor een avond uit is echt iets anders dan de visagie aanbrengen voor een fotoshoot. Zelfs voor “simpele portretten” weet een visagist veel waarde toe te voegen.

Visagie Den Helder

Zakelijk

Voor zakelijke klanten maak ik altijd een offerte op maat. De wensen zijn vaak erg specifiek en daar wil ik als fotograaf goed op aansluiten. Een belangrijk verschil met consumenten is bijvoorbeeld dat de foto’s vaak commercieel gebruikt gaan worden. Je wilt als zakelijke klant dus ook het recht hebben om de foto’s onbeperkt te verveelvoudigen. Voor bijvoorbeeld je website, webshop of andere reclame uitingen. In de offerte kan ik dus goed rekening houden met dit soort behoeftes. Voor meer informatie en een offerte kan contact opgenomen worden via de contactpagina. Ik zal vervolgens contact met je opnemen om de behoefte helemaal helder te krijgen. Op basis daarvan zal ik een offerte uitbrengen. Een btw factuur op naam van de zaak is uiteraard netjes inbegrepen. Zodat je de btw als ondernemer ook weer netjes kunt terugvragen bij de fiscus.

Offerte aanvragen