Bio 2017-07-27T13:00:08+00:00

Fotograaf Andries Kooijman

Op deze pagina wil ik mij even in het kort voorstellen. Ik ben Andries Kooijman, geboren in 1982 en ben al mijn hele leve woonachtig in Den Helder. Dat ik graag achter de camera sta, zal voor niemand een verassing zijn. De reden dat ik graag mensen fotograaf is omdat ik van gezelligheid hou, maar ook mensen graag help met mooie foto’s van zichzelf. Daarnaast ben ik veel te lui om bijvoorbeeld om 4 uur ’s ochtends op te staan voor een mooie landschapsfoto. Of de hele dag liggen wachten op die ene vogel. Die dan toch weer niet komt opdagen. Ik kan dat soort foto’s enorm waarderen, maar ik blijf lekker mensen fotograferen!

0%
Gedreven
0%
Humor
0%
Katten liefhebber
0%
Perfectionist
0%
Muziek liefhebber
0%
Gamer

Aikido leraar

Naast fotograaf ben ik ook nog rijkserkend leraar aikido. Aikido is een Japanse verdedigingskunst. In aikido leer je omgaan met de kracht van de tegenstander. De nadruk ligt op een goede houding en correcte technieken. Wil je jezelf leren verdedigen en je zelfvertrouwen vergroten? Doe dan vooral eens een gratis proefles mee. Ik geef les bij Dun Hong in Den Helder. Meer informatie hierover is te vinden op de site van www.aikikaidenhelder.nl

Fotograaf Andries Kooijman in Den Helder